Skolan Inför Nästa Läsår Personal Elevhälsan Ansökan Startsida Intranät
Om det aktuella coronaläget

Hej kära elever och föräldrar.

Varmt välkomna till en ny termin på Svea. Vi måste börja terminen lite annorlunda dock. Vi har idag landat i att Sveaskolan också går över till distansundervisning på heltid denna aktuella period tills vi vet mer om läget i Sverige/Skåne/Malmö. Förändringar kan komma snabbt så följ oss här på schoolsoft varje dag.

Skolan har erfarenhet av såväl distansundervisning på heltid som deltidsdistans. Vi har mkt goda erfarenheter av hur kollegiet, elevhälsan och våra ansvarstagande elever klarar detta superbra. Att ni föräldrar stöttar era barn med info om förståelse för Coronaläget och hur skolan organiserar betyder enormt mycket.

DISTANSUNDERVISNING MELLAN DEN 11/1 T O M DEN 24/1.
Läs mer här –» –»!

Ps.
Vi håller på att ta fram möjligheter för alla elever att anmäla sitt intresse för att komma till skolan och äta lunch på avtalad tid. Mer info kommer snart.
Ds.

Vi ska klara av detta - igen!

Bästa hälsningar från Sveaskolan